3 könyv amivel belerázódhatsz a könyvek világába
2023. március 17. írta: Anna__

3 könyv amivel belerázódhatsz a könyvek világába

 

Ahhoz, hogy megkedveld az olvasást elengedhetetlen egy jó könyv. Szóval vágjunk is bele a listába.

1. Colleen Hoover: Verity

Colleen Hoover neve gondolom mindenkinek ismerős, szerintem a könyvei többsége túl felkapott, de ezt nagyon szerettem, alig tudtam letenni. Már az első oldalaknál beszippantott a történet és amikor nem olvastam akkor is ezen járt az agyam, elméleteket gyártottam. Főként azoknak ajánlom akik szeretik a thrillereket és nem zavarja őket egy kis borzongás. 

A főszereplő Lowen Ashleigh, az anyagi csőd szélén álló, küszködő író élete állásajánlatát kapja meg. Jeremy Crawford, a bestseller szerző Verity Crawford férje felkéri, hogy balesetben megsérült felesége helyett megírja az asszony sikersorozatának befejező részeit. Lowen megérkezik a Crawford házba, hogy átnézze Verity többévnyi jegyzeteit és vázlatait, remélve, hogy elegendő anyagot talál a munka elkezdéséhez. Csakhogy az irodában nemcsak kaotikus állapotok fogadják, hanem egy önéletrajz is, amit az asszony a legnagyobb titokban írt. A kézirat minden oldala vérfagyasztó vallomást rejt, köztük annak az éjszakának a történetét, ami örökre megváltoztatta a család életét. Lowen először úgy dönt, hogy nem mutatja meg Jeremynek a kéziratot, mert annak tartalma még több fájdalmat okozna a gyászoló apának. De ahogy a férfi iránti érzelmei egyre erősebbé válnak, rájön, hogy talán mégis fel kéne fedni Verity mocskos titkait.

 Könyv: Verity (Colleen Hoover)                                   Könyv: Tricia Levenseller: A kalózkirály lánya - A kalózkirály lánya 1.

2. Tricia Levenseller: A kalózkirály lánya

Ez egy zseniális kalózos történet tele szeretni való szereplőkkel. Ez a könyv előtt nem gondoltam, hogy szeretni fogom a kalózok világát és mikor először a kezembe vettem akkor is kételkedtem egy kicsit, de óriásit tévedtem. Imádtam ezt a könyvet számomra letehetetlen volt. És a történet repít magával, ezt a könyvet mindenkinek szívből ajánlom.

A tizenhét éves Alosa kapitány titkos küldetésre indul, hogy megszerezze a legendás kincshez vezető ősi térképet. Szándékosan elfogatja magát az ellenséggel, ugyanis át akarja kutatni a hajójukat. Alosa könnyedén kifogna a könyörtelen kalózlegénységen, ha nem állna az útjába a fiú, aki elfogta – a meglepően agyafúrtnak bizonyuló és aljas mód jóképű elsőtiszt, Riden. Persze nincs mitől tartani, ugyanis Alosának van néhány trükk a tarsolyában, és egyetlen magányos kalózhajó nem állhat a kalózkirály lányának útjába.

Tricia Levenseller első regénye, A kalózkirály lánya, bővelkedik akcióban, kalandban, romantikában, sőt, még némi varázslat is keveredik a nyílt tengeren játszódó, magával ragadó történetbe.

3. Stephanie Perkins: Anna és a francia csók

Ezzel a könyvel kapcsolatban kételyeim voltam először, hiszen sem a borítója sem a címe nem volt túl meggyőző, de egy barátnőm ajánlására elkezdtem és mit ne mondjak, megérte. Egy zseniális Párizsban játszódó szerelmi történet, fordulatokkal, csavarokkal. 

Anna nagy várakozással tekint végzős évének kezdete elé atlantai középiskolájában, ahol van egy remek munkája, egy hűséges legjobb barátnője, és egy alakulófélben levő, ígéretesnek tűnő kapcsolata. Így aztán eléggé elkeseredik amiatt, hogy Párizsba kell költöznie egy bentlakásos iskolába – egészen addig, amíg ott nem találkozik Étienne St. Clairrel, aki okos, sármos, gyönyörű, szóval tökéletes… lenne, ha nem volna foglalt. De a Fények Városában a vágyak valahogy mindig utat törnek maguknak. Vajon a szerelmes majdnem-ek éve a hőn óhajtott francia csókkal ér véget? Stephanie Perkins a romantikus feszültséget mindvégig sistergőn, a vonzalmat pedig magas hőfokon tartja debütáló regényében, amely garantáltan megbizserget minket a fejünk búbjától a lábujjainkig és megolvasztja a szívünket.    

Anna és a francia csók · Moly

Köszönöm, hogy végig olvastad, ha bármi kérdésed, tipped lenne nyugodtan írd meg commentben. És szavazz a következő témáról.<3

A bejegyzés trackback címe:

https://readwithme.blog.hu/api/trackback/id/tr6318072376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása